~أشهد أن لا إله إلا الله وأشهد أن محمدا رسول الله~

Sunday, December 26, 2010

~Hari Keempat kerja~

Assalamualaikum w.b.t.... Huh! X sangka ni da masuk ae keempat ana keje.. Pagi ni...orang x ramai sangat.. yang datang baya2 ana aje..huhu.. Semalam keje memang betul2 meletihkan otak.. Ade akak yang datang nak print..banyak betul..mujur ana ada bawa kalkulator.. kalau x...jenuh la duk mengira..mesti xhabis punya.. Ana guna kalkulator yang ana guna kat sekolah tuu...mujur ada..uhuks!uhuks!
Urm..tadi de 2 orang budak laki dtg.. Diorang guna pc.. Pastu masa nak bayar 2,si abangnya xcukup duit.. 20 sen aje lagi..huhu pastu si adiknya minta halal je la... Ana?? tidak terkata apa2..sebab konpius.. Patut ke halalkan aje & ganti duit ana 20 sen tu..atau tunggu diorang datang bayar balik.. Adess..masalah senang camni pun nak post..tp...senang pun..ana tunggu aje la diorang tu, kalau datang..datang... kalau xdatang...terpulang kpd hati ana je la,kan? huhuks! no comment la.. Konpius! Konpius!
Kalau halalkan macam adiknya cakap tu, ana takut diorang wat lagi..camne 2? haa... mau bankrap cc boss ana ni kalau ramai yang camtu.. Kalau suruh diorang bayar gak walaupun 20 sen aje lagi.. kena panggilan kakakkakakakkkk kedekut..berkira....keh3..< entah takut kena panggil camtu @ takut kat padang mahsyar nanti.. mestilah yang kedua tu..adesss> Lantak la..kan?hukhuks! I'm doing my job.. wee~ Adakah ana termasuk dalam kalangan makhluk yang x brani berkata tidak...??? Rasanya yaa.... Maybe that's my negative attitude... :( Huhu...k, stakat ni aje..len kali ana post lagi..k? nak tunggu budak 2 rang tu datang atau x...ngeee~ Ukhuwwah fillah...wassalam! :)
~^^~Subhanallah..Alhamdulillah..Laa ilahaillallah..Allahuakbar~^^~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The Cutest Blog ^^,


Copyright© All Rights Reserved halaqahcinta-muslimah.blogspot.com