~أشهد أن لا إله إلا الله وأشهد أن محمدا رسول الله~

Sunday, December 26, 2010

~Ada apa dengan CROCS??~

Assalamualaikum w.b.t..... Salam wat kali kedua utk ae ni readers..(kalau ade la..hehe) Tadi,masa jalan2 (mean: melawat blog2 orang..ngeh3...)...ana ade terbaca sal satu article...huish.. article apa ya? Hurm..ni pasal agenda Yahudi laknatullah la ni.. Eh3...lupa nak gtaw..CROCS tu jenama kasut..yang macam kat bawah ni..tuttuttuttt..
Cantik2 kan kasutnya?hehe..harganya pun cantik..(yeke?? huu~) Ahh...berbalik kpd tajuk asal...ADA APA DENGAN CROCS ni? huish..saspen aje.. Ya..ya..nak jelaskan la ni..K,sebelum tu, cuba perhatikan logo CROCS ni..
Ya...xde pape pum..kan? K,cuba terbalikkan..
Apa yang anda nampak sekarang?? X lagi? huh! jom explore lebih dekat lg..
Dah nampak da?? kalu xnmpak lagi..sure kena g jumpe Dr mata wat rawatan..hehe (JUz kIdDinG..doN'T mAd!...) Hurm yang pasti..bukti terpampang depan mata.. Logonya seakan2 menghina & merendahkan martabat Islam,kan? Ana pum xtahu sejauh mana kebenaran cite2 ni sumee..tp sanggupke kita pakai kasut yang de logo camni..? Mujur la ana pakai kasut biase aje a.k.a selipar jepun...wee~ Tapi, niat keluarkan post ni bukan utk menjatuhkan bisnes kasut CROCS..Maaf dipinta kpd syarikat crocs jika ana salah.. Mungkin ianya hanya kebetulan..tapi...kalau betul?? camna ttuuu?????? Kita jugak yang merana..derita jiwa..uhuks!! So, bagi yang SUDAH memiliki kasut crocs ni..mungkin boleh pakai..tapi kikislah logo crocs tu... huhu~ Bagi yang X BELI lagi..terpulang kpd anda utk menilai..memerhati...mengobserve (punah bahasa..huhu~)...menganalisis & etc..k? pilihan di tangan anda..tepuk dada,tanya iman... Ana hanya hamba Allah yang lemah..sekadar ingin melakukan yang terbaik & x mau imej Islam tercemar dengan penghinaan sebegitu... Hurm..stakat ni dulu ek? Nak g jalan2 (mean: cam biase larr..) lagi..mane la tahu jumpa info2 menarik lagi ke..huhu~ K,ukhuwwah fillah..membangun bersama ISLAM... Wassalam.. :)
~^^~Subhanallah..Alhamdulillah..Laa ilahaillallah..Allahuakbar~^^~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The Cutest Blog ^^,


Copyright© All Rights Reserved halaqahcinta-muslimah.blogspot.com